Benzinmotoros fűkasza 120 SOLO BY AL-KO

69.900 Ft

Készletinfó:
kapható
Gyártó:
AL-KO

Nem található értékelés Írja meg véleményét

Megosztás

Leírás

 
Termékcsalád Solo by AL-KO
Vágószélesség cm 41 cm damil / 25 cm kés
   
Damil adagolás Tipp automata
Fogantyú kialakítása Bike fogantyú
Kezelőfogantyú Aluminium
Lökettérfogat ccm 42,7ccm
Teljesítmény kW 1,1
Motor 2 ütemű
Hordpánt Profi - testhevederzet
Fordulat/min 6.500
Tömeg (kg) 8
 

A solo by AL-KO 120 műszaki leírása

Ennek az erős motoros fűkaszának a fő előnyei a gyorsan beinduló, 1,1 kW-os, legújabb generációs kétütemű motor (42,7 cm3), a robusztus felépítés, a nagy gépekhez hasonló, profi kezelőelemek, valamint az összes solo by AL-KO gépre jellemző sokoldalúság és könnyű karbantartás.
Az ergonomikus, beépített és könnyen elérhető kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyú által biztosított kényelmes és biztonságos használatnak, valamint a gép optimális egyensúlyának és stabilitásának (vastag falú alumínium szár) köszönhetően a hosszabb nyírási és tereptisztítási munkák is könnyedén, kíméletes testtartásban végezhetők gyepfelületeken, magas fűben vagy makacs bozótban. A csípővédelemmel ellátott, dupla vállheveder továbbá lényeges tehermentesítést és kényelmesebb hordozást biztosít a munka során, és segít a motoros fűkasza biztonságos kezelésében.
Ez az erős motoros fűkasza nagy rugalmasságot biztosít a használat során, ugyanis a szállítási terjedelem két vágófejet tartalmaz: egy robusztus, 25 cm-es fém késsel ellátott vágófejet, és egy nagy, kíméletes damilfejet 41 cm-es vágási szélességgel. Ez utóbbinál, az optimális szálhossz használat közbeni könnyed beállításához használja a koppintós száladagolást (a fűkasza fejét egyszerűen koppintsa a talajhoz).
Erőteljes áthatolás makacs vadnövényzeten. Nincs akkumulátor-töltésre fordított idő és kábelkupac – ez előnyös Önnek nagy gyepfelületeken és parkokban, valamint különösen szabad terepen.

   
   
   
   
   

Benzinmotoros fűkasza 120 SOLO BY AL-KO termékbemutató videó

Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményét